Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Primera Assemblea General a Pavia

Els passats dies 5 i 6de maig, el consorci HYPERGRYD va volar a una Pavia plujosa per celebrar la seva primera Assemblea General La trobada va ser organitzada amablement per R2M a la seva seu situada al Polo Tecnologico, que també va organitzar un valuós recorregut per Pavia abans del sopar social.

Durant aquesta fructífera reunió de dos dies, es van fer progressos significatius pel que fa als paquets bàsics de treball de tecnologia i programari, i casos d’ús dels live-in-labs i tasques de coordinació. Entre les seves accions destaquen la revisió dels avenços realitzats en relació amb el marc estratègic per a la integració de sistemes energètics en DHC.

A més, durant el primer dia es van realitzar dues sessions diferents per recapitular les solucions que s’estan desenvolupant i les seves principals funcionalitats i els casos d’ús que es demostraran en cada live-in-lab. Els paquets de treball tècnics i, especialment, les tecnologies que es desplegaran als live-in-labs, van ser el focus de les discussions del segon dia.

La trobada va ser clausurada per ARCbcn havent establert objectius clars per als propers sis mesos i resumint les qüestions més importants plantejades durant les diferents discussions.

Esperem la feina que tenim per davant!

CONTACTE

press@comet.technology