Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Coneix els nostres socis!! SORPTION TECHNOLOGIES

Hem creat aquesta secció per a una millor comprensió del Projecte HYPERGRYDi de tots els seus membres.

Per fer-ho, cada setmana, un dels socis respondrà algunes preguntes.

Comencem!

La nostra convidada d’aquesta setmana és Gabrielle Penello de Sorption Technologies

El paper de Sorption Technologiesen el Projecte HYPERGRYDés: col·laboració en el WP2.

Però que Gabrielle Penello ens ho expliqui!

1.Quin és el paper de Sorption Technologies en el projecte HYPERGRYD?

Sorption Technologies està involucrada amb altres socis principalment al WP2. En la tasca 2.2 Desenvolupament i fabricació de tecnologies habilitadores: per a l’emmagatzematge estacional; en les proves a escala de laboratori de tasques 2.3, i en el sistema de control integrat de la tasca 2.4 per a l’innovador sistema d’emmagatzematge.

2. Com contribueixes al Projecte HYPERGRYD amb el teu treball?

En estreta col·laboració amb CNR ITAE, dissenyarem, produirem i provarem un emmagatzematge a llarg termini utilitzant tecnologia termoquímica dissenyada específicament per a la xarxa de calefacció i refrigeració de districte (DHC) de 4a i 5a generació Es basarà en una configuració multi-modular capaç de proporcionar a la calefacció una refrigeració.

Mòdul de Sorption

3. Algun consell per al públic sobre la seva feina?

Aquest emmagatzematge es basa en el nostre disseny patentat del refrigerador d’adsorció Aquest disseny permet alguns avantatges clau: major flexibilitat en l’adaptació a les diferents fonts de calor, possibilitat d’operació segons un enfocament demanda-resposta mitjançant l’operació només d’alguns dels mòduls, fàcil manteniment i instal·lació.

Pots subscriure’t a la nostra Newsletter: https://hypergryd.eu/

Website: https://hypergryd.eu/

HYPERGRYD, xarxes d’energia híbrides per a districtes d’energia intel·ligents!

#cleanenergy #greendeal #energytransition #renewables #energyefficiency

CONTACTE

press@comet.technology