Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Premi al millor article per a la Conferència EG-ICE 2022 guanyada pels nostres col·legues a BIM4Ren

Felicitats a Jyrki Oraskari, Oliver Schulz, Jacob Beetz de la RWTH Aachen University i Jeroen Werbrouck de la Universitat de Gant en el document “Enabling Federated Interoperable Issue Management in a Building and Construction Sector” que ha estat guardonat com el millor document per a la Conferència EG-ICE 2022.

El document tracta d’un Entorn de Dades Comú (CDE) que és una font d’informació acordada sobre projectes relacionats amb la construcció per recollir, gestionar i intercanviar dades entre les parts interessades. L’enfocament en el domini AEC és utilitzar el format de col·laboració BIM (BCF) de BuildingSMART com a part de comunicació d’emissió digital dels CDE. En contrast amb la naturalesa federada de la indústria AEC, els CDE s’organitzen típicament de manera centralitzada. Aquest treball proposa una possible transició de BCF a un entorn distribuït que serveixi d’exemple per a nous desenvolupaments en la distribució de CDEs i gestió independent de dades CDE. Mostrem com una única font de veritat sobre les dades del projecte i els avantatges de l’enfocament central es pot realitzar en una configuració distribuïda utilitzant un entorn d’arquitectura sòlida, permetent l’autenticació descentralitzada i la capacitat de les parts interessades per controlar les seves dades.

El treball ha estat finançat per la Research Foundation Flanders #FWO i el projecte H2020 #BIM4Ren. Podeu trobar l’article sobre ResearchGate o en les actes del congrés i també a la nostra secció “Publicacions i Resultats”.

CONTACTE

press@comet.technology