Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

HYBRIS 4a ASSEMBLEA GENERAL A CHAMBÉRY

Els passats 14 i 15 de desembre es va celebrar l’Assemblea General d’HYBRIS a Chambéry, a la seu de l’Institut National de l’Énergie Solaire a França.

Va ser una gran oportunitat per retrobar-nos, discutir els avenços aconseguits i definir els propers passos per a una bona implementació dels llocs de demostració.

Durant el primer dia, els socis científics i tècnics van donar una visió general de l’estat del seu treball, aspectes clau a tenir en compte per a un futur progrés tècnic i problemes enfrontats durant els últims sis mesos. També es va prestar atenció al compliment de la normativa de contenidors. Es va decidir que s’havia de definir una anàlisi de riscos i les mesures de seguretat a implantar respecte a la solució en contenidors.

La primera jornada va acabar amb una visita a les instal·lacions de CEA i de l’INES.

La segona jornada va començar amb la definició dels passos i el calendari per a l’enviament de bateries i components del sistema híbrid d’emmagatzematge d’energia que s’han d’acoblar a les instal·lacions d’HESStec per a la seva validació, seguit d’un debat sobre la implementació física del sistema HYBRIS als diferents llocs de demostració.

Aquesta reunió ha estat, sens dubte, una font d’inspiració per seguir treballant en el projecte!

CONTACTE

press@comet.technology