Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

Vam preguntar a una persona de mitjana edat sobre… la generació i emmagatzematge d’energia renovable als edificis

Quan es tracta d’establir una comunitat energètica ciutadana, tothom compta. Volem que el Projecte Neon de la UE sigui un projecte de i per a tothom. També, per a persones de mitjana edat. És per això que els volem preguntar què significa per a ells la generació i l’emmagatzematge d’energies renovables als edificis.

Respecte a la generació

Estic pensant en les plaques solars, que són les més populars i conegudes ara mateix. També hi ha altres elements integrats a l’edifici que poden generar energia fotovoltaica. També hi ha energia eòlica, però no sé en quin estat està per implantar-se (entorns urbans o rurals). Sóc conscient de l’existència de l’energia geotèrmica, però crec que és més fàcil d’implementar un cop es va a construir i més costós i difícil un cop l’edifici ja està al seu lloc..”

Pel que fa a l’emmagatzematge

Sé que el pots emmagatzemar en maons i finestres, però, avui en dia, crec que el més habitual és una bateria. Hi ha possibilitats i investigacions per utilitzar-lo en altres dispositius. Però entenc que una bateria, un acumulador, permet emmagatzemar quan no es disposa d’energia en temps real.”

CONTACTE

press@comet.technology