Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

4a Assemblea General de CircThread a Maribor, Eslovènia

La setmana passada, (6,7 i 8 de juny) ens vam reunir a la 4a Assemblea General de CircThread a Maribor, Eslovènia.

Va ser una oportunitat per repassar les activitats realitzades pels socis en els diferents paquets de treball i planificar els propers sis mesos. Va ser fantàstic reunir-se i avançar el treball de CircThread.

El primer dia, es van presentar actualitzacions sobre la visió, la infraestructura i els serveis de CircThread Digital Circular Economy. També es van presentar els últims desenvolupaments de l’ecosistema CircThread: DataSpace, plataforma, enllaços físic-digitals, passaports de productes digitals, catàleg de metadades de productes i serveis associats.

Imatge del Consorci

Els tallers han ajudat els socis a treballar en pilots, a obtenir més informació sobre les interfícies de servei i a mantenir-se al dia amb l’estandardització, la regulació i les actualitzacions de polítiques. També, com dissenyar i produir articles i resums per enviar-los a revistes i esdeveniments. I com aprofitar els resultats del projecte a través de les xarxes socials.

Finalment, dijous, el consorci es va dividir en tres grups i va visitar diferents instal·lacions dels socis eslovens: SkyLabs, Surovina i Gorenje. Va ser una excel·lent oportunitat per compartir aquesta experiència i conèixer el treball d’aquestes organitzacions.

Socis visitant l’organització de Gorenje
Socis que visiten SkyLabs
Tina Frangež de Surovina amb Leonhard Kunz de DFKI

Tot el consorci CircThread està molt agraït per acollir el projecte a Maribor. Un agraïment especial a Surovina per preparar el GA i els SkyLabs, i a Gorenje per obrir les seves portes i fer-nos conèixer millor.

CONTACTE

press@comet.technology