Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

REACT a la Junta de replicació de les illes de la UE

Els membres de REACT participen activament en la comunicació i difusió dels seus resultats mitjançant diversos canals i oportunitats: la setmana passada, el 6 de juny, l’oportunitat va ser ofert pel Consell de Rèplica de les Illes de la UE.

React es va presentar al públic, els seus objectius i resultats i tenint en compte la gran quantitat de resultats que tenim ara al final del projecte, no va ser una sorpresa que el públic estigués força interessat en el projecte i va fer diverses consultes sobre els resultats. Tenint en compte que estem al final del projecte, de fet en el darrer mes, podem dir que hi ha molts resultats, tant tècnics com socials. Hem parlat d’aquests resultats i la majoria d’ells es reflecteixen o es reflectiran en publicacions públiques i publicacions científiques.

El taller del Panell 1 – Resultats i lliçons apreses va ser la plataforma perfecta per discutir els resultats i els coneixements adquirits durant els quatre anys i mig que ha durat REACT.

Fins i tot podeu descarregar les presentacions allà: https://www.gift-h2020.eu/wp-content/uploads/2023/06/Replication-Board-Compiled.pdf

Veure la gravació al canal de YouTube de GIFT

Aquesta setmana us presentem REACT a SUSTAINABLE places 2023… no us ho perdeu.

CONTACTE

press@comet.technology