Noticies d'interés

Consulta les últimes notícies de COMET

SolDAC 2on GA a Edimburg: el treball avança amb el suport de tot el consorci

L’Assemblea General de SolDAC es va celebrar a la Universitat d’Edimburg els dies 6 i 7 de setembre. Vam poder assistir als dies anteriors de la Heat Powered Cycles Conference 2023 també celebrada a la Universitat d’Edimburg, on SolDAC va presentar el seu primer taller sobre captura, emmagatzematge i conversió directa de carboni atmosfèric.

Aquesta Assemblea General va ser una oportunitat per retrobar-nos i avançar en els diferents WP de SolDAC.

La primera sessió va començar amb el WP3. La Universitat d’Edimburg va presentar una visió general del procés que cada soci està duent a terme dins del WP3. Com que la tasca 3.1 ja està completada, es va explicar l’estat de les tasques 3.2, 3.3 i 3.4 on CNR-ITAE i USTAN van presentar el seu treball. Pel que fa al DAC 3.5, s’està treballant en la modelització d’unitats, i es necessita més temps per al model final.

Després, la Universitat de Lleida va explicar l’estat del WP2. Es va presentar un gràfic amb l’eficiència òptica global. S’han explicat les actuacions realitzades fins al moment i els passos següents a seguir en els propers 6 mesos.

El WP4, a càrrec de l’IREC, va revisar els objectius assolits i les accions a seguir en les tasques 4.4 i 4.5.

En el WP5, COMET va posar èmfasi en els requisits de cada soci per integrar les diferents unitats i els resultats que es donen per separat.

LOMARTOV, líder del WP6, va explicar les tasques realitzades fins ara i els propers passos. També van preparar la segona sessió d’RRI, on els socis van treballar en grup amb una última posada en comú.

COMET va presentar el treball realitzat en comunicació i difusió dins del WP7. EIM, líder del WP7, va realitzar un taller sobre Exploitation KERs Radar.

Finalment, al WP1, liderat per COMET, es va fer una revisió general de com avança el projecte. Es van informar dels lliurables i fites aconseguides, els obstacles trobats i les solucions proporcionades. També es va fer una visió general de les tasques a realitzar en els propers 6 mesos i els terminis.

L’Assemblea General va acabar amb una visita emocionant a les instal·lacions de la Universitat d’Edimburg i als seus laboratoris.

SolDAC AVANÇA AMB EL TREBALL DE TOT EL CONSORCI!!!

CONTACTE

press@comet.technology